Kersteierkoek

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 944 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Knip uit het papier een kerstfiguur (kerstboom,kerstklok, ster, kerstman, sneeuwman enz enz) van ongeveer 4 centimeter
  2. Leg dit figuurtjes op de bolle kant van de eierkoek
  3. Bestrooi de koek nu met poedersuiker
  4. Verwijder zoorzichtig het papieren figuurtje
  5. Snij of duw met een vormpje uit het cocosbrood enkele kertsfiguurtjes
  6. Snij de gedroogde abrikozen doormidden
  7. Snij of duw met een vormpje hieruit enkele kertfiguurtjes
  8. Garneer de eierkoek bijvoorbeeld met chocolade hagelslag, witte hagelslag of gestampte muisjes enz enz
  9. Versier op soortgelijke wijze je eierkoeken voorPasen, Valentijsdag< Sint Nicolaas, enz enz

Reageer zelf op dit recept

kaptcha