Kerstkarper gevulde

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 857 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -de goed schoongemaakte vis van binnen en van buiten met zout en peper inwrijven -leg de vis op een schaal en begiet met citroensap -schil de sinaas en verwijder ook het wit -pel de bananen en snij in plakjes van 1 cm evenzo de sinaasappel -meng het fruit met de hazelnoten en doe in een kom -kruiden met wat zout en gember -vul de vis met dit mengsel en naai hem dicht of dicht steken met prikkers -hak de uien fijn-fruit de ui in de boter -leg de vis erop en doe de laurier erbij en schuif de pan in het midden van een voorverwarmde oven van 220?C STOOFTIJD = 40 min -na 10 min de erst van de gesmolten boter erover gieten -na 20 min de wijn erbij schenken -na 30 min de room toevoegen aan het einde van de stooftijd de gemalen koekjes erdoor roeren en azijn naar smaak en desnoods een snufje suiker erbij voegen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha