Specials
Hamburger recepten
Barbecue recepten
Kerst recepten
Halloween recepten
Thanksgiving recepten
» Alle specials
Recepten
Nieuwste recepten
Hoogst gewaardeerde
Meest bekeken
Kersttulband2
feestdagen
Portie:
4 personen
Kooktijd:
20 minuten
Bekeken:
1125 x
Print
Ingrediënten
1 tulband, kant-en-klaar gekocht
-circa 1 borrelglaasje Grand Marnier
-vers fruit naar keuze: mango, aardbeien, peer, banaan, ananas, blauwe bessen enz.
-0.25 l slagroom
-suiker
-zilveren balletjes (taartversiering)
-bedruipspuit met holle naald
Bereiding
Steek de holle naald in de Grand Marnier en zuig de alcohol op door het rubber balletje iets in de knijpen en dan de hand weer te ontspannen
Steek nu de naald hier en daar in de tulband en spuit de likeur in de cake
Herhaal de handeling enkele malen zodat de tulband aangenaam vochtig en geurig wordt
Verpak de tulband in huishoudfolie
Snijd het geschilde fruit in kleine stukjes
Klop de slagroom met een beetje suiker stijf
Schep het fruit in de holte van de uitgepakte tulband, die op een schaal is neergezet
Schep eventueel wat fruit rond de tulband
Versier de tulband met een toef slagroom en de kleine zilveren balletjes
Snijd de tulband aan tafel in stukken
Reageer zelf op dit recept
Naam:
*
Vul het nummer in:
*
Reactie:
*
Populair
Bekeken
De populairste recepten:
Aardbeienflip
Champignonsoep met kruidenkaas
Valentijns koekjes
De meest bekeken recepten:
Jamie Olivers Tomaten- en paprikasoep met basilicu...
674984x
Biefstuk met cognacsaus heerlijk voor de kerstdage
537207x
Jamie oliver aardappel partjes uit de oven
418137x
Categorieën
bbq
bijgerechten
borrelhapjes
brood
desserts
dranken
feestdagen
hoofdgerechten
ijs
magnetron
ovenschotels
pannenkoeken
pasta
risotto
salades
sauzen
soep
tapas
vegetarisch
vis
vlees
voorgerechten
wok