Kipfilet met roomsaus en kerstomaatjes

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1016 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereiding: Wrijf de kipfilets in met kipkruiden
  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kipfilets op matig vuur in 5 minuten bruin
  3. Roer de sinaasappelrasp en sherry door het bakvet en laat dit 2 minuten sudderen
  4. Voeg de koksroom toe en laat de kipfilets nog 5 minuten in de saus pruttelen
  5. Snijd de tomaatjes in vieren en leg ze in een lage ovenschaal
  6. Verdeel de majoraan, olijfolie en zout en peper naar smaak erover
  7. Schuif de schaal 10 cm onder een hete grill en rooster de tomaatjes in 3-4 minuten gaar
  8. Leg de kipfilets op 2 borden, schep de saus erover en de tomaatjes ernaast
  9. Lekker met pasta

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha