Kirsch Kerstkoekjes

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1020 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -bloem in een kom doen en in het midden een kuiltje drukken -hierin de suiker, vanillesuiker,zout het ei en de kirsch doen -verdeel de boter in stukjes langs de rand en hiervan van buiten naar binnen met de handen zo snel mogelijk een glad deeg kneden -afdekken en 30 min in de koelkast laten rusten-het werkvlak bestrooien met bloem en het deeg 1/2 cm dik hierop uitrollen -neem een glas met doorsnede van 5 cm en steek er rondjes uit -deze rondjes op een ingevet bakblik leggen en op de bovenste richel in de voorverwarmde oven schuiven BAKTIJD= 15 min op 220?C -roer in een kommetje de poedersuiker en de kirsch goed door elkaar -neem de koekjes van het blik en bestrijk ze met het mengsel -leg op elk koekje een 1/2 bigaro

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha