Lauwwarme pastasalade met geitenkaas en kerstomaat

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2470 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de tomaatjes en snijd ze in vieren
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin
  3. Was de courgette en snijd hem in stukjes
  4. Snijd de olijven van de pitten
  5. Pel de knoflookteentjes en snijd ze in smalle staafjes
  6. Verhit in een koekenpan 2 el olie en bak hierin de knoflook ca
  7. 1 minuut
  8. Laat de knoflook op keukenpapier uitlekken
  9. Snijd de korstjes van de kaas en rasp hem heel grof
  10. Halveer de Spaanse peper en verwijder de zaadjes
  11. Snijd het vruchtvlees heel fijn
  12. Roer een dressing van de knoflookolie, 2 el olijfolie, de azijn, de Spaanse peper en zout
  13. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  14. Meng de uitgelekte pasta met de tomaatjes, de courgette, de olijven en de kaas
  15. Schep de dressing erdoor

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha