Oliebollen gevuld

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1191 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Oliebollen worden extra lekker met een vulling
  2. Snijd een inkeping in de oliebollen en vul ze met: Chipolataroom: voeg aan stijfgeklopte, gezoete slagroom puddingvruchtjes en marasquin naar smaak toe
  3. Warme kersen: verwarm kersen uit een pot en bind het sap met een glad geroerd papje van 1-2 eetlepels maïzena en water
  4. Doe er een scheutje kirsch bij
  5. Banketbakkersroom (uit een pakje)
  6. Snel oliebollen bakken kan met een kant-en-klare beslagmix
  7. Dit beslag hoeft niet zo lang te rijzen
  8. De bereidingswijze is verder nagenoeg gelijk aan die van eigengemaakt beslag
  9. U kunt van zo'n mix ook beignets bereiden
  10. Met 1 pak mix maakt u ± 25 oliebollen of 20 beignets

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha