Pepernoten gevuld

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 890 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Zeef de bloem met de basterdsuiker, zout en koekkruiden
  2. Snijd de boter er met 2 messen door en kneed het geheel daarna tot een soepel deeg
  3. Leg het deeg in plasticfolie ca
  4. 30 minuten in de koelkast
  5. Verwarm de oven voor op 160 gr
  6. C
  7. Vermeng de noten en de honing
  8. Verdeel het deeg in ca
  9. 25 stukjes
  10. Druk de stukjes een beetje plat, schep er wat vulling op (bijv
  11. amandelspijs) en vouw het deeg eromheen
  12. Bak de pepernoten op een bakplaat in het midden van de oven ca
  13. 20 minuten en rol ze dan direct door tafelsuiker

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha