SCHELVIS IN DE OVEN MET ROZEMARIJN EN KERSTOMAATJE

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1460 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. : 10 minuten Bereiding: 20 minuten Recept van viske
  2. (www
  3. smulweb
  4. nl/pages/viske
  5. ) Aantal personen 4 Keuken Belgisch Techniek Bakken in oven Smaak Anders Soort gerecht Hoofdgerecht Hoofdingredient Vis In combinatie met Groenten Bereidingstijd 20-30 minuten Ingredienten 2 middelgrote schelvissen volledig schoongemaakt (geheel) 8 gekookte aardappelen (in vorm gesneden) 2 sjalotjes 2 doosjes kerstomaten 2 dl tomatenpassata 1 eetlepel ketchup 1 blad laurier 1 koffielepel fijngesneden dragon 4 takjes rozemarijn boter en olijfolie peper en zout Hulpmiddelen Voorbereiding1
  6. Was de schelvissen, dep ze droog, kruid ze met peper en zout, stop een takje rozemarijn in de buikholte en gaar ze in de oven op 180?C (ongeveer 20 minuten)
  7. 2
  8. Snijd de sjalotjes fijn en halveer de kerstomaatjes
  9. 3
  10. Stoof de sjalotjes aan in olijfolie, voeg de kerstomaatjes, de laurier, de dragon en de tomatenpassata toe
  11. Laat alles zachtjes garen en breng op smaak peper, zout, een mespuntje boter en een eetlepel ketchup
  12. 4
  13. Haal de schelvis uit de oven en fileer hem met lepel en vork

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha