Sneeuwpop friandise

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1061 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rol voor het lijf van ¾ deel van de marsepein 3 bolletjes van verschillende grootte en stapel de bolletjes van groot naar klein op
  2. Deel de rest van de marsepein in tweeën
  3. Vorm van één deel 2 bolle voetjes en 2 worstvormige armpjes en druk die aan het lijfje
  4. Kneed door een beetje marsepein wat oranje kleurstof en vorm dit tot een neus
  5. Kneed door de rest van de marsepein wat bruine kleurstof, vorm dit tot een hoedje, oogjes en knopen en druk de neus, het hoedje, de oogjes en de knopen op de sneeuwpop
  6. Smelt de chocolade in een kom op een pan met heet water en plak de sneeuwpop met een beetje gesmolten chocolade op het musketkransje of het bitterkoekje
  7. Maak de overige figuurtjes op dezelfde wijze

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha