Tarte tatin van kerstomaat met roodbaars en tapena

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 927 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 200graden
  2. Vet de schaaltjes in met olijfolie
  3. Bestrooi ze met peper,zout en oregano
  4. Leg de kerstomaatjes met de bolle kant naar beneden in de bakvormpjes
  5. Snijd of steek rondjes uit het bladerdeeg van ca
  6. 10cm
  7. doorsnede
  8. Leg de rondjes over de tomaatjes en druk de randen goed aan
  9. Bak de taartjes 15min
  10. in de oven
  11. Maak intussen de tapenade door alle ingredienten behalve de olie te mengen in de keukenmachine
  12. Giet tijdens het mengen de olie erbij
  13. Draai niet te lang,zodat de tapenade een beetjes grof van struktuur blijft
  14. Snijd het vel van de roodbaars met een scherp mes in
  15. Bestrooi met peper en zout en bak de filets in 2 el hete olijfolie ongeveer 3min
  16. op de velkant en vervolgens nog 2min
  17. op de vleeskant

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha