australische kerstcake

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3250 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. was en snij rozijenen soorten, abrikozen, dadels, sukade, pruimen en amandelen fijn
  2. Snij de kersen in 4-en
  3. Meng de kirsch en cognac erdoor en laat het zeker 2 nachten staan
  4. Klop de boter schuimig met de suiker
  5. Voeg de eieren 1 voor 1 toe tot ze helemaal opgenomen zijn
  6. Doe er de essensen, glycerine, honing, sinasappelsap en rasp bij
  7. Voeg er alternerend alle droge ingredienten en alle fruit aan toe totdat alles goed gemengd is
  8. Vet de bakblikken in en bak de fruitcakes in 3 tot 31/2 uur op 120 graden gaar
  9. Even prikken om te kijken of hij echt gaar is
  10. Goed inpakken in aluminiumfolie en zeker een maand wegleggen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha