draadjesvlees echt de lekkerste

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1602 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. boter goed smelten(lichtbruin), vlees met knoflook insmeren(inwrijven eigenlijk), zout en peper kruiden, dan aan beide kanten goed dicht laten schroeien, daarna azijn, suiker, kruidnagels en laurierblaadjes erbij doen en als laatste klein kopje lauw water erbij toevoegen
  2. vuur klein zetten, deksel op de pan en maar lekker 2 uurtjes laten sudderen
  3. eet smakelijk

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker13 dec 2007 om 18:40 Reageer

    koek jaja lekker he

  • Bezoeker13 dec 2007 om 18:41 Reageer

    lekker voor je


Reageer zelf op dit recept

kaptcha