feest Bouillabaisse

feestdagen
  • Portie: 8 personen
  • Kooktijd: 30 minuten
  • Bekeken: 3951 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. snipper de ui en de look,hak de peterselie
  2. pel en snij de tomaten in stukjes,verwijder de pitjes
  3. Snij de wortelen in kleine blokjes
  4. fruit de ui,de look,de wortelen in wat boter,voeg de tym,laurier,peterselie en tomaten toe,doe er dan de schaaldierkarkassen bij en overgiet tot allees onderstaat en breng ad
  5. kook
  6. Voeg er de wijn en cognac bij en pezo
  7. ,roer de rijst erdoor en laat op een zacht vuurtje verder garen
  8. Giet door een zeef en duw goed uit
  9. Stoom de visblokjes en schelpjes gaar
  10. Schep in borden en giet er wat soep over,werk af met garnalen en gehakte peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha