kerstkrans van banket2

feestdagen
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 759 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de amandelen fijn en meng dit goed met de citroenschil, de suiker en het ei
  2. Als de spijs te stevig wordt, voeg wat water toe
  3. Maak uw eigen bladerdeeg of gebruik diepvriesvellen
  4. Rol dit in een lange strook van 4mm dik, 10 centimeter breed
  5. Vorm nu een rol van de spijs met dezelfde lengte, plaats dit op het deeg iets boven het midden
  6. Rol nu het deeg losjes hieromheen, maak de randen nat om te plakken
  7. Draai nu de rol, zodat de rand van onder zit
  8. Vorm een cirkel (of een letter) van de rol
  9. Strijk hier geklopt ei overheen
  10. Bak dit 15 minuten in een hete oven 220? C , tot het goudbruin is
  11. Bestrijk de nog hete ring dun met de jam en de glazuur
  12. Laat nu afkoelen en versier de ring dan met de decoraties

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha