Barley Winter Stew

hoofdgerechten
  • Portie: 3 personen
  • Kooktijd: 75 minuten
  • Bekeken: 1923 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Je begint met het maken van de marinade / saus
  2. Zet water op tot het kookt
  3. Pak een grote schaal
  4. Doe de olijfolie, Griekse kruiden, peper, zout, paprikakruiden, kerriekruiden, basilicum en begin met het persen van 5 knoflookteentjes in de schaal
  5. Als je dit allemaal hebt doe je er water bij samen met een bouillonblokje en begin dit te mixen tot je voor jouw gevoel genoeg hebt
  6. Doe niet belachelijk veel water, het mag een beetje dik zijn! Als je dit hebt gedaan doe er een slokje bourbon in voor de smaak
  7. Dit zet je nu apart en ga je beginnen met het fruiten van de uien
  8. Volg hierna met Champignons, de paprika en bak deze
  9. Ondertussen ga je de tomaten klaarmaken, zorg dat de tomaten kan pellen en voeg deze toe in de pan waarin je de groente aan het klaarmaken bent
  10. Als de groentemix klaar is, schep dit uit de pak in de schaal waar de saus inzet om dit te laten intrekken
  11. Om afwas te besparen doe in dezelfde pan het vlees klaar maken, bak het lekker gaar
  12. Voeg dan de groente en saus erbij en laat dit half uurtje intrekken met een deksel erop
  13. Laat het maar stomen en dan na een half uur, heb je een heerlijke en stevige schotel!

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha