Bleekselderij stoofpot

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3152 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de bleekselderij en snijdt hem in stukjes
  2. Snijdt het vlees en bacon in reepjes
  3. Snijdt de gemberbolletjes fijn
  4. Maak de ui schoon en snipper deze
  5. Maak de champignons schoon en snijdt ze in plakjes
  6. Maak de prei schoon en snijdt hem in dunne ringetjes
  7. Verhit de boter in een pan en bak hierin de reepjes vlees en bacon mooi bruin
  8. Voeg dan de bleekselderij, gember, sambal, champignons, ketjap, tijm, zout en de bouillon toe
  9. Breng dit aan de kook, draai dan de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat het gerecht 15 minuten zachtjes stoven
  10. Doe dan de prei en tomatenpuree erbij en laat het gerecht goed warm worden
  11. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha