Boeuf Stroganoff7

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2238 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Het vlees enige uren vooraf in reepjes snijden ter grootte van een pink
  2. Bestrooien met korianderpoeder, zout en peper
  3. Afdekken met rekfolie en in de koelkast laten rusten
  4. De champignons schoonmaken
  5. Zorgvuldig droogdeppen tussen absorberend papier
  6. De paddestoelen in plakken snijden
  7. De boter verhitten in de pan
  8. De champignons fruiten op hoog vuur en overscheppen in een kleine cocotte
  9. Zuinig zouten
  10. Het gekruide vlees kort aanbakken in dezelfde boter
  11. De reepjes vlees op de champignons scheppen
  12. De sjalotten smoren in dezelfde boter
  13. Flamberen met vodka
  14. De vlammen doven met vleesbouillon
  15. De tomatenpuree toevoegen en even laten indampen
  16. De room erdoor mengen
  17. De saus over het vlees gieten in de cocotte
  18. Laten opwarmen gedurende 1 minuut zonder te koken
  19. Dadelijk opdienen
  20. Serveren met fijne deegwaren
  21.      

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha