Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten met rauwe paddes

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1873 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. *Snijd de Sint-Jacobsvruchten in dunne plakjes en leg op een bord
  2. *Snijd de Granny Smith, rauwe paddestoelen en radijsjes in fijne reepjes en strooi dit over de Sint-Jacobsvruchten
  3. *Besprenkel met olijfolie, balamico, grof zeezout en peper
  4. *Werk af met dille en ruccoloa
  5.      

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker17 mrt 2010 om 10:45 Reageer

    Wat zeker ook een keer valt uit te proberen is het gerecht dat Didier Garnish gisteren klaarmaakte in de voorlopig laatste aflevering van het programma 'In de keuken' op Canvas. De voormalige chef-kok van restaurant Gin-Fish in Antwerpen bereidde er zijn Sint-Jakobsvruchten met primeurbloemkooltjes en zwarte truffel voor de camera. Ook acteur Filip Peeters maakte het gerecht klaar. Het recept en de bijhorende videofragmenten kan je terugvinden op canvas.be/indekeuken.


Reageer zelf op dit recept

kaptcha