Creoolse rijstschotel

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 40 minuten
  • Bekeken: 2203 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Ui fijnsnijden evenals de knoflook
  2. De boontjes doormidden snijden
  3. Chorizo in stukjes snijden
  4. In grote braadpan olie verhitten en de stukjes kip rondom bruin bakken
  5. Ui, knoflook en chorizo toevoegen en 2 minuutjes meebakken
  6. Sperziebonen, hamblokjes, rijst en de in ringetjes gesneden lente-ui toevoegen plus 1/2 l
  7. water
  8. Gerecht in 20-25 minuten zachtjes gaar laten worden
  9. Indien nodig wat extra water toevoegen
  10. De kidneybonen uit laten lekken en 10 minuten voor het einde van de kooktijd toevoegen en meewarmen
  11. Op smaak brengen met zout en cayennepeper

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha