De Coche Freto - vakantiegerecht

hoofdgerechten
  • Portie: 2 personen
  • Kooktijd: 15 minuten
  • Bekeken: 359675 x
  • Keuken: Spanje
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Peper en zout de stukjes lamsvlees
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan (tot er lichte damp afkomt)
  3. Schroei het vlees al omscheppend dicht en laat lichtbruin worden
  4. Haal ze uit de olie
  5. Hierin de uien en knoflook zachtjes fruiten
  6. Roer de lepel paprika erdoor
  7. Het vlees er weer bij doen, de peterselie en het citroensap met 1 dl
  8. water
  9. Laat alles een half uurtje zachtjes stoven
  10. Af en toe een scheutje water toevoegen als het geheel te droog wordt
  11. Geef bij dit lamsvlees rijst, met een mespuntje saffraanpoeder gekookt
  12. En een salade van tomaten, schijfjes gevulde olijven en wat uisnippers
  13. Smakkelijk eten!

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha