Duo van scampi en heilbot

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1128 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. - Smelt wat boter en stoof daarin de scampi's tot ze mooi roze zijn, pel ze vervolgens en hou opzij
  2. - Stoof in dezelfde pan het pijpajuintje, sjalot en knoflook tot dit mooi glazig wordt
  3. Voeg de scampi's terug erbij en blus met een scheutje sherry, laat even inkoken
  4. - Giet nu de visbouillon bij het gerecht en breng aan de kook
  5. Roer er de tomatenpuree en de ketchup door
  6. - Werk af met de room en wat sambal en laat al roerend inkoken tot sausdikte
  7. - Schik op elk bord wat gerookte heilbot (in krulletjes) en verdeel er de scampi's rond, versier met wat verse peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha