Eendenborstfilet met Bessensaus

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 25 minuten
  • Bekeken: 1545 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Port, fond, gelei en azijn zachtjes verwarmen en tot een saus roeren
  2. Aardappelmeel met 1 el
  3. koud water tot een glad papje roeren
  4. Al roerende aan de bessensaus toevoegen
  5. Blijven roeren tot de saus gebonden is
  6. Wrijf het vlees in met zout en peper
  7. Verhit de boter en bak het vlees in ongeveer 10 minuten rose
  8. Vlees in aluminiumfolie verpakken en 5 minuten laten rusten
  9. Intussen de bessensaus zachtjes verwarmen
  10. Peperkorrels erdoor roeren
  11. Vlees in dunne plakjes snijden
  12. In een waaiervorm op voorverwarmde borden verdelen
  13. Beetje saus eromheen scheppen
  14. Lekker met Gevulde Aardappels (zie recept) en met broccoli, spruitjes of haricot verts erbij
  15. EET SMAKELIJK!!!

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha