Eendenhaasje met whisky en groene peper

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1652 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. klaar in 30 min, 4 personen Hak de sjalotten fijn
  2. Was de champignons en snijd ze in schijfjes
  3. Fruit de sjalotten en de champignons samen in wat boter
  4. Bestrooi met zout
  5. Haal ze uit de pan en bewaar het braadvocht
  6. Bak de eendenhaasjes enkele minuten op een hevig vuur in 20 g boter (ze bakken snel)
  7. Wikkel ze in aluminiumfolie
  8. Blus de pan met de whisky, voeg de room, het braadvocht van de champignons, wat zout en de fijngeprakte of fijngestampte groene peper toe
  9. Breng de saus aan de kook en laat ze indikken
  10. Voeg de champignons en de sjalotten net lang genoeg toe om ze op te warmen
  11. Giet een bodempje saus op een voorverwarmde schotel en schik er de eendenhaasjes op
  12. Geef er gebakken aardappeltjes bij
  13.      

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha