Farfalle met scampi in citroencreme

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 976 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -de snijbiet schoonmaken en in repen snijden -lente uitjes in ringetjes snijden -knoflook pellen en fijn hakken -citroen wassen en rasp de schil en pers vervolgens de citroen uit-boter verhitten en de knoflook fruiten -voeg snijbiet, lente ui en citroenschil toe en roerbak alles 3 a 5 min op matig vuur -kook de pasta in ruim kokend zout water beetvast -slagroom aan de groenten toevoegen en goed warmen (niet koken!) -zout, peper en citroensap naar smaak toevoegen -de pasta afgieten en schrikken onder de koude kraan en goed laten uitlekken en door de saus mengen -de scampi erbij mengen en verwarmen al roerend

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha