Fettuccini met oesterzwammen kip en scampi

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1120 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. scampi pellen,kipfilet in platte schijfjes snijden,water aan de kook brengen voor de pastaKook de fettuccini al dente in water
  2. Ondertussen verhit je de olijfolie in de wok,voeg de scampi toe,een beetje later de kip en de oesterzwammen
  3. Breng op smaak met pezo
  4. Op het laatste de boter en de look toevoegen
  5. Zet nu je vuur wat lager,anders heb je verbrande look
  6. Giet de pasta door een zeef maar vang een beetje kookvocht op
  7. Meng het kookvocht en de pasta met de wok-ingredienten
  8. Klaar om op te dienen!

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha