Fettucine met scampi en saffraan

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1629 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de scampi
  2. Snij de rugzijde in met de punt van een mesje en verwijder het darmkanaal
  3. Spoel de raketsla en de tomaatjes in vier partjes
  4. kook de fettucine beetgaar
  5. verhit de olijfolie in een pan en fruit er sjalotsnippers in aan
  6. Doe er de scampi en de saffraan bij en roerbak 3 min
  7. op een matig vuur
  8. Doe de pasta bij de scampi,en roerbak nog 2 a 3 min
  9. Breng verder op smaak met p+z en citroensap
  10. Verdeel de pasta over borden en werk telkens af met kwartjes tomaat en raketsla

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha