Gebakken scampi-pakjes in lichte currysaus

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1970 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -smeer de loempiavelletjes in met het losgeklopt eiwit -de gepelde scampi (een per vel) in het midden leggen en kruiden -de hoeken van het velletje naar het midden brengen en in een buideltje draaienSAUS: -stoof sjalot, selder en appel lichtjes in de hete boter -bestrooien met currypoeder en omroeren en even verder laten stoven -blussen met de witte wijn en de visbouillon -room toevoegen en voor de helft laten inkoken -de saus nu zeven -dan de jenever toevoegen en nog 5 min laten sudderen en kruiden met peper en zout *de buideltjes scampi frituren in de hete frituur van 175?C gedurende 2 a 3 min

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha