Gegratineerde rijst schnitzels

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 825 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Voorbereiding: -verhit de olie en onder voortdurend roeren de tomaten,ui,look 5 min fruiten -zout,peper en oregano toevoegen -deksel op de pan en alles in eigen vocht 20 min op klein vuurtje laten staan -zeef de saus en doe ze terug in de pan en laat ze inkoken tot 2/3; blijven roeren Bereidingswijze: -de gewassen rijst 10 min flink laten koken in lichtgezouten water en op een zeef storten -spoel af met koud water en laat goed uitlekken -wrijf het vlees in met zout,peper en paprikapoeder -bak ze in de hete boter 5 min aan elke kant -vet een ovenschaal in met boter -leg de helft van de rijst erin -daarover de helft van de tomatensaus -daarop 2 schnitsels bestrooid met de helft van de kaas -deze handeling terug opnieuw uitvoeren -verdeel wat boter over de kaas -plaats de schotel in de voorverwarmde oven baktijd= 30 min op 220 graden C De ovenschaal zo op tafel zetten; geef er eens een komkommersla bij ! Smakelijk ! [b]      

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha