Gepocheerde kipfilet in dragonroomsaus

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1034 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de prei, wortel en selder in fijne reepjes
  2. Pocheer de kipfilets 15 minuten in de gevogeltebouillon
  3. Neem ze uit de fond en hou ze warm
  4. Kook 1 liter bouillon in tot nog 2,5 dl rest en voeg room toe
  5. Laat verder inkoken tot saus-dikte
  6. Zeef de saus en voeg de gehakte dragon toe
  7. Kruid af en roer er een nootje boter door
  8. Warm de bladerdaaggebakjes op in een voorverwarmde oven op 200°C tot ze mooi krokant zijn
  9. Kook de groentejulienne beetgaar in gezouten water en lek uit
  10. Schik de kipfilets op bord, nappeer met de saus en plaats de groentenjulienne bovenop
  11. Plaats de bladerdaaggebakjes rondom en versier met dragonblaadjes
  12.      

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha