Gestoofd varkensvlees in rode wijn

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 927 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Ui pellen en in ringen snijden
  2. Paprika schoonmaken, wassen en in lange repen snijden
  3. Aardappels schillen, wassen en in plakjes van ca
  4. 3 mm snijden
  5. Vlees in plakjes snijden
  6. Chorizo in blokjes snijden
  7. In braadpan olie verhitten en chorizo ca
  8. 2 minuten zachtjes bakken
  9. Vlees toevoegen en in ca
  10. 3 minuten al omscheppend bruin bakken
  11. Ui en paprika ca
  12. 2 minuten meebakken
  13. Aardappelplakjes, wijn en 1 dl water toevoegen
  14. Aan de kook brengen en het geheel afgedekt in ca
  15. 30 minuten zachtjes gaar stoven
  16. Eventueel vlees opnieuw zachtjes verwarmen
  17. Op smaak brengen met zout en peper
  18. Serveren met bruin stokbrood
  19.      

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha