Gevulde kippenvleugels

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 927 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Info : Voorbereidingstijd: 40 minuten Kooktijd: 20 minuten Voor 6 personen als voorgerecht 1 Was de kip onder koud stromend water
  2. Dep hem droog met keukenpapier
  3. Ontbeen de vleugels met een klein scherp mes
  4. Begin bij het dikke deel en laat het mes langs het bot afglijden tot aan het gewricht
  5. Zorg dat u niet in het vel prikt
  6. Breek het bot los
  7. Begin bij het volgende gewricht met de punt van het mes; zorg dat u niet in de 1 elleboog prikt
  8. 2 Zodra deze twee delen van het bot blootliggen, kunt u de botten losmaken en eruit trekken en bij de knokkel doorsnijden
  9. Leg de vleugel weer in model
  10. 3 Vulling: meng waterkastanjes, knoflook, koriander, vissaus, peper, bosui en gehakt goed door elkaar
  11. Vul met een theelepel de vleugels gelijkmatig en niet te vol, anders barsten ze tijdens het koken open
  12. 4 Leg de vleugels in een licht met olie ingesmeerde stoommand en stoom ze 10 min
  13. boven kokend water
  14. Leg de vleugels op een koud, licht met olie ingesmeerd grillrooster; bak de kip onder een matig warme grill 5 min
  15. om en om of tot hij bruin en gaar is
  16. Serveer op een bedje van kool
  17. Bewaren: bereid de kip 1 dag van tevoren en bewaar hem afgedekt in de koelkast
  18. Serveer koud
  19.      

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha