Gevulde varkenslapjes met kruidenkaas

hoofdgerechten
  • Portie: 2 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1472 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de sla fijn, en voeg de gesnipperde ui, olie, azijn, fetakaas en kruiden
  2. Maak de varkenslapjes heel mals en lekker plat en smeer een goede laag kruidenkaas erop
  3. Eventuueel een koordje of enkele prikkers erin steken om alles samen te houden
  4. Bakken in boter tot ze goed gebakken zijn
  5. Ondertussen water aan de kook brengen en nadien de pasta erin doen tot deze gaar is
  6. Afgieten en in een kom doen en er wat olijfolie overgieten
  7. Als alles klaar is lekker heet serveren
  8. MMMMM lekker om duimen en vingers af te likken
  9. Smakelijk

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha