Gewokte scampis met pittige saus en tagliatel

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 995 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1
  2. Ontdooi de scampi's door ze even in lauw water te dompelen ze pellen dan makkelijker
  3. Verwijder het zwart darmkanaaltje en dep ze droog2
  4. Verhit 1 eetlepel olijfolie in de wok
  5. Gooi de scampi's erin en kruid ze met 1 geplet teentje look, cayennepeper en zwarte peper
  6. Bak ze kort en hevig aan
  7. 3
  8. Blus de scampi's met de wijn, voeg de room toe en laat even inkoken tot sausdikte
  9. Breng op smaak met sojasaus
  10. 4
  11. Breng water aan de kook, dompel de eiernoedels (of tagliatelle) erin onder en laat ze van het vuur 4 minuten garen, giet ze af en meng ze onder de scampi's

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha