Henrikes pompoen met paprika en scampi

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2211 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. De rauwe, gepelde scampi mengen met de zoetstof Een kwartiertje laten marineren De rode, groene en gele paprika wassen en in reepjes snijden Het pompoenvlees in blokjes verdelen De scampi droogdeppen met keukenpapier De knoflook pellen en persenOlie in de wok verhitten De scampi 2 tot 3 minuten roerbakken in de olie De groenten toevoegen Even verder roerbakken Besprenkelen met de sojasaus Haal de wok van het vuur Roer de geperste knoflook erdoor (dus niet mee verwarmen!)

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker03 okt 2007 om 15:58 Reageer

    Natriumarme Sambal is al een tijdje uit het assortiment van Conimex. De enige producent in Nederland van de Natriumarme Sambal


Reageer zelf op dit recept

kaptcha