Indonesische scampi

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1349 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes, net als de paprika! - Hak de sjalot en de look in fijne stukjes!- Doe de olijfolie in de wok, en stoof zachtjes de sjalot en de look aan! - Voeg hieraan de paprika, en later de sojascheuten toe! - Voeg dan de komijn en koriander toe naar eigen smaak! - Dan is het tijd om de tomaten toe te voegen, samen met een beetje peper en zout! - Overstrooi rijkelijk met curry en roer goed onder en laat een minuutje sudderen! -Voeg het glas water toe samen met de rijstmie en laat nog rustig 2 minuten sudderen! - Voeg hieraan de scampi toe (eerst darmkanaal verwijderen!) en laat nog 1 minuutje sudderen!

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha