Irish Mountain Stew

hoofdgerechten
  • Portie: 2 personen
  • Kooktijd: 40 minuten
  • Bekeken: 1965 x
  • Keuken: Ierland
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Fruit de ui in boter, voeg daar Champignons aan toe en daarna het gehakt
  2. Laat dat zo 10 tot 15 minuten lekker bakken
  3. Ondertussen warm wat water, pak de tijm, kerriepoeder, peper, zout en maak in een bakje bouillon
  4. Voeg dat toe aan het mengsel, doe daarna lekker glaasje witte wijn in het mengsel
  5. Roer het mengsel en laat het 20 minuten lekker sudderen
  6. Om de saus dikker te maken doe er wat bloem bij, laat het 5 minuten sta en schep het op met een beetje rijst of een lekker Griekse Salade

Soortgelijke recepten

Irish stew I

20 min

Irish stew II

20 min

Irish stew

20 min

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker03 jun 2008 om 14:11 Reageer

    plaatje ervan!!

  • Bezoeker10 jul 2013 om 18:25 Reageer

    Hoeveelheden?


Reageer zelf op dit recept

kaptcha