Kip met scampi en princesboontjes

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1324 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. De kippenfilets opensnijden en plat kloppen met een houten plankje
  2. De filets kleuren in boter en bestrooien met peper en zout
  3. Uit de pan halen en de kippenbouillon erin gieten
  4. De scampi pellen en aanbakken in een weinig boter
  5. De gesnipperde knoflook toevoegen en bestrooien met peper en zout
  6. De room toevoegen en even laten inkoken
  7. De scampisaus door een zeef bij de gevogeltejus gieten
  8. De saus binden met maiszetmeel dat losgeklopt werd in een beetje water
  9. Een kippenlapje op een bord schikken
  10. Er enkele scampi bij leggen en bedekken met de saus
  11. Bestrooien met fijngehakte peterselie
  12. Enkele groene boontjes errond schikken die in water werden gaargekookt
  13. Serveren met hertoginnenaardappelen die in de oven gekleurd werden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha