Kruidige tomatenrijst met scampis en vis

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1329 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1)Smelt de helft van de boter en bak het spek,eenmaal gebakken haal uit de pan en leg opzij
  2. 2)Bak de uien nu in hetzelfde vet tot ze zacht zijn
  3. 3)Doe nu de rest van de boter erbij,en de rijst(eerst wassen)en fruit tot ze bruin is
  4. 4)Voeg de passata bij het uien-rijstmengsel,en giet er nog ca
  5. 1 dl
  6. water bij,en laat alles pruttelen tot de rijst zacht is(bijna alle vocht moet opgenomen zijn)
  7. 5)Doe de spek,de kruiden,peper en zout,scampi's,garnalen,koolvis nu allemaal in de pan en verwarm,onder af en toe omscheppen,tot alle vis gaar is
  8. 6)Strooi over elk bordje een beetje parmezaan,lekker met donker zelfgebakken brood en een glas witte wijn!! "SMAKELIJK IEDEREEN!!"

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha