Noedels met scampi en pindanootjes

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1423 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de diepgevroren scampi
  2. Dat gaat gemakkelijk wanneer u ze eerst 2 min
  3. in heet water legt
  4. Kook de noedels gaar: doe de eiermie in 2 l kokend water, zet de pan onmiddelijk van het vuur en laat 4 min
  5. zwellen
  6. Maak los met een vork en laat uitlekken
  7. Was de lente-uitjes en snij ze in stukken van 2 cm
  8. Snij een deel van het groen in fijne ringen voor de versiering
  9. Was de radijsjes en snij ze in fijne staafjes
  10. Hak de pinda noten grof
  11. Spoel ze wel eerst af wanneer ze gezouten zijn
  12. Snipper de sjalot fijn
  13. Verhit de wok en doe er de olijfolie in
  14. Bak al roerend de sjalot en de geperste look gedurende 1 min
  15. Voeg de diepgrvroren wokgroenten en de diepgevroren scampi toe en bak 5 min
  16. al roerend
  17. Voeg de noedels, sojasous, cayennepeper, wokolie en lenteuitjes toe
  18. Bak 1 min
  19. al roerende
  20. Voeg de radijschijfjes toe en bak nog en halve min
  21. Neem vn het vuur en bestrooi met de pindanootjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha