Pasta met zalm en safraan

hoofdgerechten
  • Portie: 2 personen
  • Kooktijd: 30 minuten
  • Bekeken: 1126 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de visbouillon met de room en een scheutje witte wijn en de safraandraadjes onder regelmatig roeren inkoken, voeg de safraandraadjes toe roer door tot het geheel mooi geel is
  2. Strooi zout en peper over de zalm en bak de moten in de helft van de boter in max 3 min per kant mooi bruin
  3. Kook intussen de pasta volgens gebruiksaanwijzing
  4. Klop intussen de saus met de rest van de koude boter om te binden (monteren) en breng op smaak met peper zout en citroensap
  5. Garneer vervolgens op een warm bord de pasta en leg de zalm er mooi op, giet de warme saus erover en garneer met verse bieslook
  6. Bon apetiet

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha