Rijst met sinaasappelsla

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 712 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereiding Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking
  2. Schil 1 sinaasappel zodat je een flinterdunne schil bekomt
  3. Snijd de schil in reepjes
  4. Breng het water met de suiker aan de kook en blancheer de sinaasappelschil hier +/- 5 min
  5. in
  6. Spoel ze onder koud water en dep droog
  7. Verdeel de twee sinaasappelen in partjes en haal de witte velletjes weg
  8. Snijd de partjes in stukjes en doe ze in een kom
  9. Roer de honing los in het sinaasappelsap
  10. Giet de saus over de sinaasappels
  11. Doe de rijst in kleine kommetjes, lepel er de sinaasappelstukjes met de saus op en bestrooi met sinaasappelschilletjes en amandelschilfers
  12. TIP: Versier met takjes verse munt
  13.      

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha