Roerbakscampis met mie en champignons

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 985 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. - Schil de peren en snij in blokjes van 3 cm
  2. Besprenkel met wat citroensap
  3. - Snij de kastanjechampignons in schijfjes en besprenkel met citroensap
  4. - Leg de diepgevroren scampi's in een kom heet water gedurende 2 min
  5. en pel ze
  6. Dep droog en bestrooi met een 1/2 koffiel
  7. wokmarinadekruiden
  8. Verhit de wok en doe er de dennenpitten in zonder vetstof
  9. Laat al roerend even kleuren en haal ze uit de wok
  10. Verhit 2 eetl
  11. oosterse bakolie in de wok en roerbak de scampi?s gedurende 2 min
  12. Haal uit de wok
  13. Doe er weer 1 eetl
  14. bakolie in en roerbak de champignons gedurende 2 min
  15. Voeg de perenblokjes toe en bak nog 2 min
  16. al roerend
  17. Giet 4 dl water in de wok, samen met de roerbakmie en bak al roerend gedurende 4 min
  18. Voeg indien nodig nog een scheutje water toe
  19. Doe er de scampi's weer bij en besprenkel met de sojasaus
  20. Schep goed om en laat even goed doorwarmen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha