Salade met kip en scampis

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1188 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. - kip in blokjes of reepjes snijden en marineren in beetje olijfolie, rode currypasta, look, gember en citroengras - goed mengen en 2 uur in koelkast - de scampi's pellen en droog deppen en ook marineren met look en rode currypasta - alle ingredienten klaar zetten als de vorige 2 ingredienten gemarineerd zijn- in een super grote diepe schaal olie met appelazijn mengen, dan alle sla en groenten en taboule met (propere) handen mengen - de kip (citroengras verwijderen!) en de scampi's in aparte pannen bakken op hoog vuur, even laten rusten en dan op de sla doen - niet meer mengen!!! - de vloeibare honing overgieten - de parmezaanschilfers over strooien en opdienen met stokbrood!! smakelijk!!!

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha