Scampi in saffraansaus

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2657 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de garnalen en snipper de ui
  2. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes
  3. Maak de prei schoon en snijd deze in dunne ringen
  4. Verwarm Becel Dieetolie en voeg vervolgens de ui, de appel en de prei samen met de kerriepoeder in de pan (let op: laat de ingredienten niet bruin worden)
  5. Roer vervolgens de tomatenpuree, de visbouillon, de saffraan en de bloem door het mengsel in de pan
  6. Schenk het water en de Becel voor de Koffie bij het mengsel en roer tot het geheel gaat binden
  7. Pers de knoflook uit boven de saus en breng de saus verder op smaak met de paprikapoeder
  8. Laat het geheel 3 minuten sudderen
  9. Voeg de scampi toe en breng het gerecht op smaak met zout en peper
  10. Laat het gerecht nog even op het vuur staan, zodat de scampi ook warm kunnen worden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha