Scampi met thaise currysaus

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1493 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de scampi en kruid ze met peper en zout
  2. Snipper de lente-uitjes fijn
  3. Pel en hak de knoflook, schil en rasp de gemberwortel
  4. Roerbak de uitjes en de gember een paar minuten in de olie
  5. Doe er de scampi bij en roerbak 3 minuten
  6. Voeg er de knoflook en de currypasta aan toe
  7. Roerbak tot de aroma's vrijkomen
  8. Doe er de cocosmelk, de sojasaus, de suiker en het limoensap bij
  9. Breng tot tegen de kook aan
  10. Laat 5 minuten goed doorwarmen
  11. Breng op smaak met peper en zout
  12. Werk af met gehakte basilicum en koriander en serveer goed heet

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha