Scampi sambal

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 982 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. - Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje
  2. - Fruit in wat olie, de ui en de knoflook glazig, voeg de gember en citroengras toe en laat even meestoven
  3. - Roer er vervolgens de gepelde tomaten, paprika, suiker en wat sambal naar smaak
  4. (opgepast dit is sterk pittig) - Laat een tiental minuten zachtjes pruttelen tegen het kookpunt aan, tot de paprika beetgaar is en de saus wat dikker word
  5. - Voeg tenslotte de scampi's toe en schep goed om, temper nog ietsje het vuur en laat sudderen tot de scampi's mooi roze ?n gaar zijn

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha