Scampis a la san

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 856 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de ui, look en paprika in miniscule stukjes
  2. Echt zo klein mogelijk
  3. De champignons in halve plakjes (ook niet groot snijden)Saus : Verhit de olijfolie en boter in een pot met dikke bodem
  4. Fruit de ui en voeg de paprika en look toe
  5. Laat even goed stoven (mals worden)
  6. Voeg de champignons toe en laat weer goed stoven
  7. De hele bus UNOX kreeftensoep erbij (is dikke brij)
  8. Voeg absoluut geen water toe
  9. Kap het glas porto erbij en laat op een zacht vuurtje een saus worden (regelmatig roeren)
  10. Voeg een theelepel paprikapoeder en een theelepel currypoeder bij alsook een snuifje pili-pili
  11. Laat even goed doorpruttelen (net niet laten koken)
  12. Voeg al roerend room toe
  13. Scampi's : Uit de diepvries in warm water leggen
  14. Na enkele minuten kan je de scampi's zeer makkelijk pellen
  15. Dep de scampi's zeer goed droog
  16. Overvloedig bestrooien met paprikapoeder en currypoeder (langs alle kanten)
  17. Verhit in een pan olijfolie en bak de scampi's tot ze een mooie kleur hebben en gaar zijn

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha