Scampis a larmoricaine

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 847 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de ui en de wortelen in kleine stukjes
  2. Halveer het priewit, lengte, maak er vervolgens kwarten van en snij dee in dunnen 'schijfjes'
  3. Pureer de tomaten En snij ook de peterselie klein
  4. Breng een bodempje water aan de kook en los hierin het bouillonblokje op
  5. Voeg vervolgen de ui toe en laat even koken
  6. Daarna mag de wijn er bij , alsook de specerijen (wees niet te zuinig met de peper, pikant is dit het lekkerste) en de rest van de groenten
  7. Laat het geheel koken op een laag vuurtje, 20 min
  8. Haal daarna de laurierblaadjes er uit en roer het
  9. Nu mogen de kreeftensoep en de sampi's toegevoegd worden
  10. Laat nog een paar minuten staan op een laag vuurtje
  11. En klaar is Kees (of hoe u ook heet
  12. )

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha