Scampis in amandelsaus

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 877 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. uienmengsel: - de peper 30 minuten in kokend water laten weken
  2. Daarna ontpitten en in stukjes snijden
  3. - de ui en de knoflook fruiten
  4. De gehakte peper eronder mengen
  5. - de tomaten ontpitten en ontvellen
  6. Daarna in blokjes snijden
  7. - het uienmengsel en de gamalen komijn erbij voegen
  8. - alles ongeveer 10 minuten laten koken
  9. - de bouillon erbij gieten en mixen op hoge snelheid
  10. Dan van het vuur halen
  11. - de gamalen amandelen eronder voegen
  12. - 2a3 minuten op een laag vuurtje zetten
  13. - de room er goed onder mengen
  14. - het sap van de limoen toevoegen en een snuifje zout
  15. - het vuur hoger zetten tot de saus bijna aan de kook is
  16. - de scampi's 2a3 minuten laten meekoken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha